ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οίκος Νυφικών Λίβας…‘Για τον γάμο σας δεν υπάρχουν κανόνες μόνο χαμόγελα και όμορφες αναμνήσεις..

Το όνειρο λοιπόν ξεκινά και τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο όπως σε όλα τα παραμύθια…

Η ιστορία του οίκου νυφικών ΛΙΒΑΣ ξεκινάει από το 1981 όταν η αγάπη για την γυναίκα και την φινέτσα έγινε όραμα για την οικογένεια του Ευάγγελου Λίβα. Με εκλεκτό στυλ ξεχωριστή φαντασία και άψογη εξυπηρέτηση ντύνει τις νύφες στην πιο όμορφη και σπουδαιότερη στιγμή της ζωής τους.

 

Σε έναν καινούριο και μοντέρνο χώρο στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής ο οίκος Λίβας σας προσκαλεί να γνωρίσετε τις δημιουργίες του. Νεανικά και αέρινα νυφικά που αποπνέουν ρομαντισμό και παραμυθένια διάθεση δημιουργίες γεμάτες θηλυκότητα και πολυτέλεια εγγυούνται εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάθε μια από εσάς.

 

Επειδή όμως σε έναν γάμο οι εντυπώσεις κρίνονται από τις λεπτομέρειες, χειροποίητα ασημένια στέφανα που συνδυάζονται με κρυστάλλινα ποτηριά σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Τέλος οι λαμπάδες και οι μπομπονιέρες θα σας αφήσουν άσβηστη την φλόγα της πιο γλυκιάς ανάμνησης του γάμου σας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Αγάπη

Είμαστε ενθουσιώδεις και παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε και σου προτείνουμε πάντα αυτό που σου ταιριάζει, σύμφωνα με το δικό σου στυλ.

Ομαδικότητα

Η ομάδα του οίκου νυφικών Λίβας είναι πάντα έτοιμη να σε εξυπηρετήσει και να σε κάνει να νιώσεις μοναδικά.

Σεβασμός

Η φιλοσοφία μας είναι να σεβόμαστε το χρόνο σου και να σου προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

Γιορτή

Η στιγμή είναι δική σου και εμείς θα σε κάνουμε να νιώσεις σαν να είσαι σε μια γιορτή, όπου θα περάσεις εκπληκτικά και θα επιλέξεις το νυφικό των ονείρων σου.

Φιλοξενία

Για να περάσεις καλά και να έχεις μια μοναδική εμπειρία μαζί μας, σε περιμένουμε με τις φίλες σου.

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ζήσε το δικό σου παραμύθι
Ξεκίνα Από Τον Οίκο Νυφικών Λίβας

X